Partyboy goes Smartyboy

Hej bloggen!

Idag kände jag mig fett smart, så jag tänkte vara snäll och lösa en seminarieuppgift i Envariabelanalys åt folket.
 
Visst är jag snäll? :)
 
Seminarie 2 - uppgift 4!

Annars så hade jag sjuuuukt kul "Girls night out" igår, där vi började festa hos M, sen drog till KTH för att festa vidare tills natten blev till dag! Sjuuuukt nice! Lyckades dessutom dela ut massa Partyboy-kort så nu har jag inga kvar av de 100 jag fixade senast :'( Aja, det blir att fixa nya tills nästa fest :)

/xoxo Smartyboy

23 jordsnurr!

Hej bloggen!

Idag fyller jag 23 år :D Jag har nog aldrig vart så populär idag som nån annan dag - det är faktiskt 73 stycken som skrivit grattis på min facebookvägg idag - och det är 73 mer än vanligt :D Jag känner mig skitcool, för min kompis Eric fick bara 59 grattis på sin vägg och min dag är inte slut än!
 
Idag har jag i alla fall vart i skolan och jag hade en föreläsning sen ett möte med en professor för han ska tydligen fixa jobb åt mig i vår :/ Fattar inte varför jag måste gå in i arbetslivet redan efter 1 månad på kemi :((( Men men, de vill väl inte ha kvar mig här på KTH eller nåt. Vi snackade lite om organisk kemi (jag tycker det är kul) och typ enzymer och sånt. Jag berättade lite om min blogg, men tyvärr bloggade inte han så det blev rätt stelt när vi inte hade nåt att prata om...

Sen när jag skulle äta mat i draget så hade alla redan käkat klart, så jag satte mig typ ensam vid ett bord och sen kom nån tjej som hette Viktoria (tror hon va med i det där gänget som hällde vatten på mig för någon vecka sen) och satte sig vid mig. Eftersom situationen va ganska "stel" eftersom vi inte setts sen vattenincidenten så förblev det tyst under hela lunchen mellan oss :/ Sen från ingenstans så gav hon och den där Malin (gängledaren) mig 10 stycken bullar (sjuuukt gulligt) och jag trodde först att de va förgiftade, men efter att Malin hade smakat på dem först så vågade jag ta! Förut så va jag inte säker på om hon va ledaren eller inte, men idag hade hon på sig en bombarjacka (tänk er typ en tjock MC-knutte med tatueringar och skägg med en jacka) - ja en sån jacka. Då insåg jag att hon MÅSTE vara ledaren...

Jag träffade Jonas också, och han gav mig världens finaste björn - i trä! :D Jag älskar BJÖRNAR så jag blev sjuuuuuuuukt glad <333
 
Så här tror jag att min födelsedagsfest kommer att bli :D
 
Efter det så åkte jag hem och nu regnar det ute så jag passade på att blogga (eftersom jag vet att många vill att jag ska fortsätta blogga!) - men det tar fan tid att plugga på KTH och det är sällan man har tid över att blogga :( Men jag ska försöka uppdatera så ofta jag kan!
 
Lite mingelbilder från fans jag träffat den senaste veckan!

Ikväll vet jag inte va jag ska göra. Jag tror jag ska dricka öl med mamma och sen kanske dra ut till nån pub för att fira mig :)

/xoxo Partyboy

Stel tisdag...

Hej bloggen!
 
Idag när jag gick till skolan så hände en rolig men också jävligt stel grej... Jag bar en väska som va sjukt tung - typ 20 kg (seriöst) pga böckerna jag hade i den. Den har två handtag och en axelrem. Jag bar den i handtagen ända tills jag kom upp till KTH och va uppe vid rulltrappan då jag bestämde mig för att ta den på axeln istället och sikta på att köpa en kaffe på 7-Eleven. Vad hände då när jag stod där utanför roslagsbanans uppgång?
Jo, väskans axelrem går sönder varpå väskan snabbt som fan slår i marken och avger ett oljud som lät som motsatsen till "låta en nål falla på marken" och alla som går kring mig (typ 50-60 pers) vänder sig om mot mig i ett ögonblick för att se vad som orsakade bombnedslaget. Jäääääääääääääääävligt stelt!
 
Valde till slut att köpa kaffe ändå även om det betydde att jag behövde bära både väskan OCH kaffet i handen eftersom jag nu saknade axelrem. Därför är dagens hatobjekt: Axel!
 
Sen när jag va i draget för att äta lunch så kom ett fett drygt tjejgäng vars gängledare (vi kan kalla henne typ Malin eller nåt) och började säga dumma saker om mig. Hon visste att jag va en bättre bloggare och så, men hon kunde liksom inte ta det. Så efter en stund började hon hälla vatten på mig. Hon trodde väl att jag skulle genomgå någon form av reaktion, men alla vet att kol (ty jag är 50% svart) i sin grundform inte reagerar så bra med vatten - så det enda som skedde va att jag blev lite blöt och nästan fällde en tår. Jag säger nästan eftersom jag inte ville ge vika för "Malins" spratt! Jag kommer inte ge upp - först skrev folk dumma saker om mig, sen hackade pHeuseriet min blogg, och nu detta! PARTYBOY ÄR HÄR FÖR ATT STANNA!

Idag googlade jag också på "Partyboy" för att se va som kom fram - och tydligen är det två bloggar som har länkat till min blogg :D Big like! <333 En av dem gick på kemi och jag försöker fortfarande leta upp henne på facebook för att säga tack eller nåt eftersom jag inte vågar göra det i riktiga livet! :)

Tjejen som länkade till min blogg på hennes egna blogg :D
 
Här är adresserna till de som länkat mig:
 
http://tjejpakth.blogspot.se/2012/06/partyboy.html
 
http://www.camillagervide.com/2012/03/heja-partyboy/
 
Nu är jag sjuuuukt trött och ska sova. Livet på KTH tar fan på ens krafter måste jag säga... Skön att jag har bloggen i alla fall så jag kan prata ut om min dag eftersom ingen annan verkar vilja göra det :/
 
/xoxo Partyboy

Framtidsvisioner

Hej bloggen!
 
Idag var jag i sektionslokalen på KTH (dragskåpet, eller "draget" i folkmun) och noterade att det fanns en förening (organ) som hette TLC. De är någon form av trivselorgan på kemisektionen och pysslar med overaller och märken. Jag insåg genast att jag kunde bidra med något i deras märkeskollektion. Asså om ni inte fattat det än så är det inte coola märken som Gucci, Prada, Louis Vuitton, Rolf Lårben eller Armani, utan detta är tygmärken som man syr fast på sin overall - inte lika coola och dyra men man kan göra något snyggt av det.
 
Jag tänkte att eftersom nästan alla (98%) av alla på kemisektionen älskar Partyboy så tror jag att alla kommer att gynnas av att ha ett partyboymärke på sin overall. På så sätt så räcker jag ut till flera eftersom märket även kommer att innehålla min bloggadress (smygreklam, tihi :D:D) och den kommer att matcha overallen jävligt bra med tanke på att den typ har samma färg som kemisektionens overaller - vilka är gyllengula! Jag satte upp en prototyp på deras "Prov-overall" som hänger på väggen för att visa hur snyggt det kommer att bli. Och eftersom märkena än så länge är gjorda i hård papp (eftersom de är mina visitkort) så kommer alla vilja ha dem eftersom de är GRATIS! :D
 
Bloggen kommer bli känd över hela KTH på nolltid om jag lyckas få alla att bära partyboy-märket! Big like! Så andra KTH bloggare kan slänga sig i väggen när jag - Partyboy - tar över KTH bloggmässigt!
 
Märket som inom snar framtid kommer att synas på overaller kring KTH <333 (OBS, det är det oranga märket och inte nån av de andra)
 
Det va lite av mina framtidsvisioner än så länge! Puss hej, älskar er <3
 
/xoxo Partyboy

Körkort snart - eller hej?!

Hej bloggen!
 
Läste precis kissies blogg och insåg att hon härmat mig! Ja, KISSIE härmar mig - Partyboy - mannen, myten, legenden!
 
Hon skrev nämligen "Det känns ju inne om NÅTT! Nu planerar alla bloggare att ta körkort vilket är så himla roligt. Känns som jag startade det hela genom att ni fick följa min resa hos Västermalms trafikskola..?"!

Hon skriver att folk härmar henne, men i själva verket är det faktiskt jag som brukar säga att folk härmar mig... Så hon härmar mig genom att säga att folk härmar henne med det hon gör när hon vet att hon härmar mig eftersom jag också härmar andra bloggare!

Visst, jag har inte tagit körkort o så, men en trendsättare är jag nog minsann. Efter min hattvecka i juni så såg jag jättemånga på stan som hade typ kepsar och mössor - och det är antagligen eftersom de läst min utomordentligt enastående blogg och blivit inspirerade av det!
 
Ska nog försöka ta körkort snart för jag ser fan kriminell ut på mitt leg...

     vs.     
Mitt leg vs. Kissies körkort! Grattis till henne liksom <333 Lite avis är man väl ändå!

Vill ni läsa hennes blogginlägg finns det här! :)
 
http://www.kissies.se/inne-ute-listan-3
 
/xoxo Partyboy

Weekly recap!

Hej bloggen!
 
Den här veckan har det hänt en hel del! Dagen började med att vi hade vår första lektion! Det va kul :) Lite svårt nu när jag helt plötsligt fick börja 5:e året på KTH istället för 1:a. Det hade tydligen blivit nåt strul så jag avancerade 4 årskurser på en gång, men det gör mig inget... Det betyder att jag tar min examen nästa år! Fett kul!

I måndags va jag hos en "kompis" (Eric) till mig som ska till kina imorrn som ville ha lite häng med sina riktiga kompisar. Jag fick följa med på ett hörn om jag tog med sprit :)
 
Vi körde nåt brädspel som hette "FRAG" som jag "lånade" från sektionslokalen och jag vann alla tre gånger vi körde :D Jag är så jävla bra! En match tog typ 2 timmar så när vi va klara va klockan typ 5 - men det va värt det så länge man vann och va bäst! Det blev för sent för att åka hem, så efter massa alkoholkonsumption och så, så bestämde sig alla för att va kvar och efter att jag i ungefär 1 minut stirrat med hundögon så frågade Eric mig också om jag ville stanna kvar - och det gjorde jag! Även fast jag hade lektion kl 10 dagen efter :p
 
Morgonen därpå så vaknade jag kl 9 och skulle till skolan. Då va Eric så jääääääääääääääääääääävla bakis och sträckte fram handen och sa några djupa ord som om han skulle dö precis - och efter en vacker handgest så gick vi därifrån, ovetandes om att vi precis hade glömt provianten som låg i kylskåpet - Eric fick sig riktigt nice bakiskäk i alla fall :D
 
Stackars lilla bakis-Eric :'(
 
I skolan va jag efter 4 timmars sömn jävligt trött - trots att jag gick 10-15 den dagen. Efter det va det nollepubrunda och utan att ha sovit nåt så gick jag ändå! Så jääääääävla trött och så jääääääävla full jag blev :D Kommer inte ihåg så jättemycket men när jag kollade på kameran efteråt så började jag komma ihåg saker!
 
Här är lite bilder från nollepubrundan! :D:D:D




Lite bilder från nollepubrundan :)
 
Sen träffade jag ett par assköna ninjor som jag frågade om jag fick ta bild på. Deras "ledare" som inte va ninja sa "Ja, absolut får du göra det :D" och va fett glad och sjysst!


Random tjej, 4 ninjor på rad och deras ledare <3
 
För att sammanfatta hela nollepubrundan så gjorde jag (:D) en skitfin bild i photoshop här nedan:
 
En röd drink, våra band vi hade på oss, fyrverkerier, ett märke från data och vår sektionsdrink - organslask!
 
Dagen efter va jag lite trött eftersom jag kom hem typ kl 4, men det va det värt! Annars har jag inte gjort så mycket - typ hängt i skolan o så. I fredags va jag på kalas hos Eric och tog lite fler bilder. Igår va jag ute i KTH:s fina sportstuga vid värmdö! Bilder och uppdatering kommer i veckan :D
 
Men nej, nu ska jag prata med mmmmmmmmmmmmmmAlin och sova! <333
 
/xoxo Partyboy

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus