partyboy -

Framtidsvisioner

Hej bloggen!
 
Idag var jag i sektionslokalen på KTH (dragskåpet, eller "draget" i folkmun) och noterade att det fanns en förening (organ) som hette TLC. De är någon form av trivselorgan på kemisektionen och pysslar med overaller och märken. Jag insåg genast att jag kunde bidra med något i deras märkeskollektion. Asså om ni inte fattat det än så är det inte coola märken som Gucci, Prada, Louis Vuitton, Rolf Lårben eller Armani, utan detta är tygmärken som man syr fast på sin overall - inte lika coola och dyra men man kan göra något snyggt av det.
 
Jag tänkte att eftersom nästan alla (98%) av alla på kemisektionen älskar Partyboy så tror jag att alla kommer att gynnas av att ha ett partyboymärke på sin overall. På så sätt så räcker jag ut till flera eftersom märket även kommer att innehålla min bloggadress (smygreklam, tihi :D:D) och den kommer att matcha overallen jävligt bra med tanke på att den typ har samma färg som kemisektionens overaller - vilka är gyllengula! Jag satte upp en prototyp på deras "Prov-overall" som hänger på väggen för att visa hur snyggt det kommer att bli. Och eftersom märkena än så länge är gjorda i hård papp (eftersom de är mina visitkort) så kommer alla vilja ha dem eftersom de är GRATIS! :D
 
Bloggen kommer bli känd över hela KTH på nolltid om jag lyckas få alla att bära partyboy-märket! Big like! Så andra KTH bloggare kan slänga sig i väggen när jag - Partyboy - tar över KTH bloggmässigt!
 
Märket som inom snar framtid kommer att synas på overaller kring KTH <333 (OBS, det är det oranga märket och inte nån av de andra)
 
Det va lite av mina framtidsvisioner än så länge! Puss hej, älskar er <3
 
/xoxo Partyboy

Kommentarer
Postat av: Lily

Du är så lame, försök komma på nått coolt märke istället! Typ som det där Bond-inspirerade märket, mycket bättre än ditt trista, personen som gjorde det har iaf lite talang

2012-09-05 @ 08:09:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus