Shit va mycke cash!

Hej alla!

Jag läste aftonbladet.se efter tips från en kompis, och det fanns en artikel som handla om en tjej som vunnit 3 000 000 kronor på Triss! Ja fattar inte att jag aldrig vunnit egentligen, ja vinner liksom bara 25 spänn eller 50 om jag har tur!!! En gång vann jag faktiskt 1000:- på Triss, men det va några år sen! :)

Tänk om man hade vunnit så mycke som hon gjorde på sin lott. Vad hade ni gjort för de pengarna liksom?? Jag hade nog börjat med att köpa en ny laptop, för den jag bloggar på nu börjar bli lite out of date om man säger så. Det finns många nice datorer att välja på just nu, så det svåra blir nog att hitta den rätta datorn för just mig :p

Sen hade man kanske åkt utomlands för att testa på hur det är att blogga i ett annat land. Man ser ju i många USA-filmer att huvudpersonen sitter i ett kafé och bloggar sen träffar han/hon sin drömpartner o så. Det kanske kan bli jag (särskilt om man har vunnit på Triss veckan innan). Det är faktiskt skönt att vinna pengar, typ den gången jag vann 1000 spänn, för alla blir så snälla mot mig :p de smsar o frågar hur man mår och om man vill hitta på nåt osv! Jag hoppas jag vinner på Triss igen för den känslan va nice :))) Aja, nu ska jag lägga mig, jag sitter nu med en kopp te och har vart sjuk i snart en vecka (man kan ju inte blogga utan att dricka te eller en kaffe latte) så det där därför det blivit lite inaktivt på sistånde!

xoxo Partyboy

(http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14725023.ab <--- Länken till Triss-twisten som jag läste)




Framtiden är bestämd!

Hej bloggen!

Jag har nu sökt högskola till hösten vilket är ett stort steg i mitt liv :D:D:D Kommer inte ihåg vad jag valde, men jag gillar personkemi, så kemi var mitt första val. Sen gillar jag att titta på film o så, så bioteknik var också på önskelistan :))) Jag funderar på att skapa en till blogg som handlar om mina studier sen, men vi får se om jag orkar hålla två uppe! Det ska bli kul att träffa nya kompisar. Jag funderar på vad man ska göra nu när det snart är valborg... frågan är om man får gå ut för mamma den dagen för förra året så hittade hon mig däckad på gården ;) illa!!!

Nu ska jag gå ut i solen för mitt horoskop sa att jag bör vistas utomhus senast imorrn!

xoxo Partyboy


Beslutsångest!

Hej bloggen!

Om ni undrar varför ja vart så inaktiv den senaste veckan är för att jag har funderat på att göra nåt av mitt liv! Min mamma slog vad med mig om att jag aldrig skulle klara av att börja plugga igen, så nu har jag suttit här och tänkte över lite vad man kan söka - det är liksom dax att bli vuxen :). Jag gjorde ju högskoleprovet för några dar sen och det gick ju bra även fast jag inte hade pluggat så mycket ;), men just nu funderar jag på vilken högskola o vilken linje man ska gå. Handelshögskolan låter riktigt nice <3 och södertörn har också ganska hög status, men KTH har en inriktning som jag tyckte lät roligt - bioteknik! Fatta va kul att liksom få lära sig hur man gör biofilmer och poppa popcorn på riktit! :D:D:D

Hoppas bara inte alla andra som börjar tänker samma sak så det blir svårare för mig att söka... jag har iallafall till den 16 april på mig att bestämma, så det är nog lugnt än så länge. Handelshögskolan ligger i allafall högst upp på listan just nu eftersom man kan bli ekonom där, och det är ju roligt att ha pengar :)))


PS: Haha, ni kanske tror att man är "hög" hela tiden, men högskola är en skola som är lite svårare än gymnasiet om ni inte visste!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus