Lill-lördag!

Hej bloggen! :)

Idag var det lill-lördag men för min egen del kändes det som fredag, men inte vilken fredag som helst utan fredag den 13:e :'(

Det började med att jag vaknade upp i morse av att jag hade glömt stänga fönstret, så jag frös av den varma junivinden på morgonen! Snacka om otur...

Sen när jag skulle laga frukost så är det klart att jag inte hade någon mjölk kvar - och detta insåg jag efter att jag hade kokat min gröt och lagt på drottningsylt (som är bloggaren Pau's favoritsylt)! Så det fick bli gröt utan mjölk, men det kanske va lika bra eftersom jag är lite laktosintolerant!


Allt gick snett idag, först gröten sen Gossip Girl - precis som under fredagen den 13:e :p

Senare på eftermiddagen tittade jag lite på Gossip Girl säsong 2, och det var det avsnittet när Nate och Chuck blir ovänner för att de båda är kära i Blair - det är så sorgligt att se och sjukt otur att jag lyckades se JUST DET avsnittet av alla som gick att kolla på :( Efter att jag tittat på Gossip Girl så såg jag på facebook att Magnus skulle dra ut med sina tjejkompisar till Rose och såg det som ett perfekt läge för mig att eventuellt lära känna fler (och få fler läsare till min blogg xD) så jag skrev i kommentarsfältet om jag fick följa med och Mange svarade att det va gästlista men att han skulle skriva upp mig. Jag trodde han va lite sur på mig för han skrev aldrig nån smiley eller nåt i kommentaren utan bara "Det är gästlista, men kan skriva upp dig" - men jag ringde han senare o frågade o då sa han att hade bråttom och glömde lägga till en smiley :p

I alla fall, när vi sen drog och ställde oss i kön till Rose så var det skitmycket folk där - jag skojjar inte! Som tur var stod vi på gästlistan - och med vi menar jag alla utom jag! Vakten sa nämligen att Mange och hans 4 tjejkompisar stod på listan men att jag INTE gjorde det... Jag fattade ingenting, inte Mange heller men han sa sen att han kanske hade glömt att trycka "Skicka" när han skrev upp mitt namn i facebookgruppen. Det sög ju lite, så jag drog till 54:an på Södermalm och tittade på fotbollsmatchen mellan Spanien - Portugal istället - det funkade lika bra för jag ville bli lite full ikväll :p Det slutade i alla fall med att Spanien vann efter ett par ruskigt svettiga straffar!


Nattklubb Rose, stället där jag nästan festade ikväll på

Det var nog allt för idag! :)))

/xoxo Partyboy


Regnig måndag!

Hej bloggen!

Nu har helgen passerat förbi och jag kom hem från Henrik o Magnus hemmafest ute på landet! Det va fett nice och jag lärde känna tre nya människor! Det måste ha vart minst 50 pers där, jag fattar inte att de kände så många :p Men de verkade i alla fall vara glada av att se mig eftersom jag hade köpt ut åt dem då de fortfarande bara är 19 år - men så länge man får vara med på det roliga så är det värt det :p



Jag firar vid midsommarstången med en ganska varm öl och en pinne jag hittade på marken!

Lördagen åkte jag buss hem eftersom de sa att det inte fanns plats kvar i bilen och det va lite jobbigt eftersom man blev så sliten från dagen innan :p Men när jag väl kom hem cirka 1½ timme senare så hade det precis börjat regna och jag satte mig och kollade på TV! Det blev lite Extreme Home Makeover följt av Gossip Girl (bästa serien nånsin) med lite te och mackor! Fett sweet asså :)

Idag såg jag att några bekanta skulle se Dark Shadows (den med Johnny Depp, som för övrigt är singel just nu :D) och tänkte att jag också ville se den, så jag gick och köpte en biljett på Sergel dit de skulle! Gissa om de kommer bli överraskade när jag dyker upp på samma bio som dem :p Så för min del blir det bio ikväll!

Jag återkommer och berättar hur filmen var ikväll eller imorrn, men med Johnny Depp i filmen så är det nog en fett bra film!


Min fina biobiljett! Saknar lite de där rabattkupongerna man fick på baksidan för länge sen :(

Hur var er midsommar och vad gör ni i veckan? Skriv i kommentarsfältet vetja! :D

/xoxo Partyboy

Midsommarafton!

Hej bloggen!

Idag är det midsommarafton :D Det va tur att jag han köpa på systemet igår för det va tydligen stängt idag :p Två av mina kompisar (Henrik och Magnus) bad mig att köpa till dem igår eftersom de inte för göra det och om jag gjorde det fick jag fira midsommar med dem, så jag tänkte - varför inte? :p Jag hade inga planer ändå liksom!

Så snart beger jag mig till Tyresö där de ska ha nån form av hemmafest, det ska bli skitkul :))) Jag återkommer imorrn eller nåt med mer bloggbilder!

Jag vet fortfarande inte va jag ska ha på mig, skjorta kanske? Det är tur att man inte är tjej i alla fall så man slipper tänka på vilken typ av skor man ska ha på sig - jag håller mig alltid till mina Converse <3 (fast det kanske tjejer också kan :p)

Vad ska ni göra på midsommar? Skriv i kommentarsfältet vetja!


En midsommarstång i all ära!

Det var allt för nu, så glad midsommar på er!

/xoxo Partyboy

Äntligen lite fint väder :)

Hej bloggen!

Nu har det vart så att jag velat gå ut och umgås med folk som vill de senaste dagarna men det har vart så himla dåligt väder hela tiden vilket har hindrat mig :P Men nu är det äntligen sol och nu vet jag inte vad jag ska göra - haha snacka om dilemma liksom! Antingen bloggar jag inomhus eller utomhus! Kanske ska dra till nåt café och blogga lite som alla riktiga bloggare gör (Kissie, Kinza, Pau o Blondinbella tex)! Det känns som att min blogg snart har potential att bli lika stor som min förra blogg va (den som blev hackad :'( )!

Vad ska ni göra idag? Jag tänkte nog kolla på nån film sen eller kanske på sveriges match för de möter ju frankrike tror jag :p



Ska försöka dra ut till nån klubb nu på onsdag eller fredag (då det är midsommar) för att kanske kunna ta nån kändisbild med Danny eller nån bloggare :p Det har ju hänt förut (då jag träffade Kissie) men det va ett tag sen och då va hon inte så känd men jag visste att hon skulle bli känd redan då! Aja, nu känns det mest som att jag kallpratar, men det är det som folk gillar att läsa på bloggar så varsegod! :p

/xoxo Partyboy

Storstädning och MacGyver!

Hej bloggen!

Idag tog jag tillfället i akt och storstädade lite i huset för att jag kände att det behövdes :) Jag har dammsugat, skurat golv, tvättat och diskat - mamma kommer bli så jävla stolt över mig :D Det tog lite tid att få tvättmaskinen att gå i gång, men jag lyckades till slut! Sen medan jag väntade på att golvet skulle torka så satte jag på TV:n och vad går inte då om inte mitt favoritprogram när jag va liten - MacGyver! <333


Städoutfit 2012


MacGyver - the one and only man!

Han är typ som James Bond fast blond och löser fall med polisen i staden han besöker! Han är jäääättebra på att hitta på nya uppfinningar för att ta sig runt problem. Här så använde han sig av en häftpistol, planka och sprängdeg för att ta sig ur en kontainer som han och en kompis hade blivit kidnappade i! Han har dessutom fett coolt hår, och om jag inte hade haft så mörkt hår så hade jag låtit det växa ut :D Det kanske kan bli mitt sommarprojekt, att låta mitt hår växa ut och sen blondera det :p Frågan är om jag skulle passa i långt hår - eller i skägg för övrigt. Det är skitfult att ha skägg tycker jag och det är därför jag rakar bort mitt skägg så fort det börjar bli långt för man måste ju följa modet samtidigt ju haha!

Nu ska jag nog laga lite mat och ladda upp inför kvällens fotbollsmatch som Sverige spelar! Puss hej

/xoxo Partyboy

Bästa kvällen på länge!!!

Hej bloggen!

Igår var jag ute på en klubb som heter "The lab". Det var ganska svårt att komma in för jag hade gymnastikskor på mig, men jag gav vakten 300 kronor så sa han att det var lugnt! Gick dit själv, men jag träffade en tjej där som var jättesnäll! Hon var inte så på och sa nej de fyra första gångerna jag frågade om hon ville ha en drink, men sen sa jag att hon fick 400 kronor om jag fick bjuda henne på en drink och då sa hon ja! Hon var från Borlänge och hade ingenstans att sova, så efter lite tjat från min sida sa hon ja! =) Så jag fick hem en tjej igår!!! Det var första gången en tjej sov hemma hos mig sedan min kusin sov hos mig för fyra år sedan. Förutom min mamma dårå... Hon mådde inte så bra och spydde i min säng, antar att hon var magsjuk :/ Hoppas inte jag blir det också nu bara... Aja, jag gav henne mitt nummer och hoppas att hon ringer snart så kanske jag kan åka till Borlänge och hälsa på! Det vore såååå kul, plus att blogginläggen därifrån kommer bli sjukt bra och med massa bilder! Lovar!

/xoxo Partyboy

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c9/Dalecarlian_horse.jpg

Dagens lååååt!

Hej bloggen!

Jag lyssnade på radio i morse och hörde en fruktansvärt bra låt på The Voice! Jag visste inte vem det va som sjöng eller vad låten hette, men mailade de som jobbade på The Voice (Jakob Öhqvist lr nåt) och fick svaret - det va Eric Saade som sjöng :D Låten heter "Hotter than fire" och den låten har gått runt i mitt huvud hela dagen :)))


Dagens Erik-låt: Eric Saade - Hotter than fire

/xoxo Partyboy

Tidig morgon

Hej bloggen!
Idag vaknade jag rätt så tidigt av att jag inte kunde sova :D Så jag tänkte ta tillfället i akt och blogga lite.


Jag läste igår på kissies blogg att hon bråkat med sin brorsa. Vad har bråket handlat om då? Jo, att hon är lite för "överbeskyddande" och nu gällde det hennes brorsas nya ragg som jag tror att ni alla vet vem det är - nämligen Hanna W från BigBrother!!! Ja, ni hörde och läste rätt - Hanna W, en av de bästa bloggarna sverige har just nu! Jag är liiiiite avis på han måste jag säga. Hennes vistelse i Big Brother var dock inte så lång då hon blev lite mobbad av alla i huset, men de är nog också bara avundsjuk på hennes blogg :/ <333

Jag återkommer senare med dagens outfit :D
Puss

/xoxo Partyboy

Hanna J vann!

Yes!

Ni som såg big brother igår såg nog att Hanna J vann! Jag har hejat på henne från starten, efter Kia och Marcelo, och nu vann hon :)))
Grattis Hanna J!

Idag har jag vart i centrum och handlat lite, samtidigt som jag läst lite andra bloggar :D Just nu kollar jag på scrubs och bloggar samtidigt! <333
/xoxo Partyboy

Liiite bakis

Hej bloggen!

Igår hände nåt jättenajs, pappa hade fått tag i en biljett till Deadmau5 som jag fick! Så jag drog till söderstadion där eventet höll i gång och sysselsatte mig där genom att lyssna på deras musik. Det regnade stört mycket igår, och alla som va ute vid 19 tiden va på väg till Globen som jag! Jag lyssnade på deras låtar innan jag gick och jag måste säga att jag gillade det jag hörde! :)


En cool sak som inte många andra artister gör är att deadmau5 har på ett stort MussePigg-liknande huvud på sig när han står på scenen och dj:ar! På så sätt har han blivit så populär och han spelade även sin nya låt "The Veldt" igår - det va ett perfekt avslut! En ganska kul grej hände, och det va att jag såg en jättesnygg tjej som jag fick ögonkontakt med, och sekunden efter kommer en annan lika snygg tjej fram och går emellan vår intima ögonkontakt som varade i några sekunder och börjar strula med tjejen jag stirrade på. Snacka om stelt...
Idag gör jag inte så mycket, blev lite för full igår efter konserten och mår ganska piss idag och mina skor är helt genomblöta efter att jag gått i regnet hela dagen :(
Dagens blogg-bild!

Nu funderar jag lite på va man ska laga för mat och va man kan hitta på till ikväll! Blir nog en film eller kanske kolla på Finalen i Big-Brother! Jag hoppas att Hanna J vinner i år :)))
/xoxo Partyboy

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus