partyboy -

Stel tisdag...

Hej bloggen!
 
Idag när jag gick till skolan så hände en rolig men också jävligt stel grej... Jag bar en väska som va sjukt tung - typ 20 kg (seriöst) pga böckerna jag hade i den. Den har två handtag och en axelrem. Jag bar den i handtagen ända tills jag kom upp till KTH och va uppe vid rulltrappan då jag bestämde mig för att ta den på axeln istället och sikta på att köpa en kaffe på 7-Eleven. Vad hände då när jag stod där utanför roslagsbanans uppgång?
Jo, väskans axelrem går sönder varpå väskan snabbt som fan slår i marken och avger ett oljud som lät som motsatsen till "låta en nål falla på marken" och alla som går kring mig (typ 50-60 pers) vänder sig om mot mig i ett ögonblick för att se vad som orsakade bombnedslaget. Jäääääääääääääääävligt stelt!
 
Valde till slut att köpa kaffe ändå även om det betydde att jag behövde bära både väskan OCH kaffet i handen eftersom jag nu saknade axelrem. Därför är dagens hatobjekt: Axel!
 
Sen när jag va i draget för att äta lunch så kom ett fett drygt tjejgäng vars gängledare (vi kan kalla henne typ Malin eller nåt) och började säga dumma saker om mig. Hon visste att jag va en bättre bloggare och så, men hon kunde liksom inte ta det. Så efter en stund började hon hälla vatten på mig. Hon trodde väl att jag skulle genomgå någon form av reaktion, men alla vet att kol (ty jag är 50% svart) i sin grundform inte reagerar så bra med vatten - så det enda som skedde va att jag blev lite blöt och nästan fällde en tår. Jag säger nästan eftersom jag inte ville ge vika för "Malins" spratt! Jag kommer inte ge upp - först skrev folk dumma saker om mig, sen hackade pHeuseriet min blogg, och nu detta! PARTYBOY ÄR HÄR FÖR ATT STANNA!

Idag googlade jag också på "Partyboy" för att se va som kom fram - och tydligen är det två bloggar som har länkat till min blogg :D Big like! <333 En av dem gick på kemi och jag försöker fortfarande leta upp henne på facebook för att säga tack eller nåt eftersom jag inte vågar göra det i riktiga livet! :)

Tjejen som länkade till min blogg på hennes egna blogg :D
 
Här är adresserna till de som länkat mig:
 
http://tjejpakth.blogspot.se/2012/06/partyboy.html
 
http://www.camillagervide.com/2012/03/heja-partyboy/
 
Nu är jag sjuuuukt trött och ska sova. Livet på KTH tar fan på ens krafter måste jag säga... Skön att jag har bloggen i alla fall så jag kan prata ut om min dag eftersom ingen annan verkar vilja göra det :/
 
/xoxo Partyboy

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus